torstai 20. lokakuuta 2011

Terveisiä Wienistä! Ensimmäinen reissupäivä on ollut suhteellisen pitkä, kun herätys oli tosiaan klo 04.00. Sakke paisto aamusti lettujakin, ai et se on ihana! Matka meni hyvin, ja oltiin jopa etuajassa perillä. Koneen kapteenin mukaan päästiin "oikaisemaan" 15 min...? Puhutaan siis lentokoneesta.No, eniveis. Hyvä niin. Päätin sitten tulla samantien hotellille, ja sain huoneenkin heti käyttöön. En ollut varautunu tähän, mutta oli kyllä positiivinen yllätys. Hetken aikaa lepäilin ja sitten lähinkin kävelemään paikasta toiseen Wien tutuksi päivässä -mentaliteetilla. Olen kyllä ehdottomasti sitä mielä, että uuteen kaupunkiin tutustuu parhaiten kävellen. Ja niin mä sit kävelin. Koko päivän.Kävin mm. museokorttelissa ja tsekkaamassa quartier 21:n.

Nyt alkaa jo vähän puuduttaa, mukana kun oli luonnollisesti muutamia harha-askeliakin. Nyt illasti pitäis vielä tavata muutama puolituttu ja jos sit saattaaki toi sänky tuntua ihan potentiaaliselta vaihtoehdolta. Mukava päivä takana. Saatoin mm. erään vanhan wieniläisrouvan käsikynkässä tien yli. Aww.

Yritän huomenna kirjoittaa vähän informaatiopitoisempaa tekstiä, nyt ei pysty. Ja huomenna se show vast alkaakin. Ja sillä tarkoitan siis tätä: http://bupp.at/en/service-en/frog/frog-2011/ Jänskää!

3 kommenttia:

  1. ihana saara! pyyskö se mummu apuu vai tarjouduitko ihan omakätisesti! söpö olet!

    VastaaPoista
  2. niin hei ja tietysti vielä paljon tsemppiä puheeseen, hyvinhän se menee :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos ihana Taru! :) Se mummu ite pyys. Mun mielestä se oli kyllä kans aika söpöä; siinä me sit köpöteltiin niinku vanhat tutut konsanaan!

    VastaaPoista