tiistai 12. heinäkuuta 2011

Kevyt pohjustus

Perustin blogini siis pääosin graduani varten. Aiheeni saattaa asiasta täysin tietämättömille olla hieman hankalahko, joten kokonaisvaltaisen selittämisen ja kummaksuvien katseiden sijaan voin kehottaa kiinnostuneita käväisemään blogissani. Hip hip hooray! (Ja joo-o, aiheen mahdollisena tutkijana pitäisi varmaan pystyä selittämään tutkimuskohteensa lyhyesti ja ytimekkäästi, mutta kuitenkin...)

On tässä silti muitakin syitä. Koska tulen mahdollisesti tutkimaan nyt käynnissä olevaa ja jatkuvasti muuttuvaa kohdetta/kampanjaa/peliä (rakkaalla lapsella on monta nimeä), voisi tämä blogi auttaa meikäläistä aineiston kokoamisessa ja sen seuraamisessa. Ylipäänsä kaikenlainen ajatusten kokoaminen kirjalliseen muotoon on yleensä melko suositeltavaa, etenkin kun alitajuntainen aiheen pyörittely ei tuntunut johtavan toivottuun tulokseen (=mihinkään). Koska filmikuvaamiseni ja etenkin kuvien skannailu ja blogiin postaaminen on säälittävän hidasta, lätkin niitä filmikuvia mahdollisesti tähän blogiin aina ajoittain. Filmikuva-bloggaajaksi musta kun ei oikein ole, myönnettäköön. Mutta ehkä rahkeet riittää gradu-filmikuva-avautumis-fiilistely-bloggaajaksi ! Toivotaan.

Ainakin yritys on hyvä.

Itse aiheesta lisää ensi kerralla. Ja kyllä, se liittyy Batmaniin. Jotain voi ehkä päätellä oikean reunan linkkipalkista...
  
Robin: So, what do we do now?
Batman: We watch. We wait.
Robin: Exciting. I don't have to dress up as a chick again, do I?
Batman: Not that I know of.
Robin: Cool.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti