maanantai 29. elokuuta 2011

Duunit on lopuillaan, saa nähdä miten postailu tästä etenee. Pyrin kuitenkin aktiivisuuteen.. Helpottaa lopullista urakkaa. Olen nyt muutenkin varautunu siihen, että ens vuosi menee Batmanin ja gradun parissa. Valmistaudun henkisesti, että jaksan sitten. Onneks mulla on nyt reilu viikko vapaata ennen luentoja. Enkä aio katsoakaa Puuvillalle päin...

Kesä on kuitenkin ollut tosi jees. Vaikka olinkin vähän epäileväinen tämän harjoittelun suhteen, näin jälkeenpäin olen kyllä tyytyväinen. Sain hyvää työkokemusta ja kontakteja, ja opinnotkin etenee tästä vähän reippaammin kuin "normaalin" kesäduunin jälkeen. Tottakai se Wienin reissu kutkuttelee myös, onhan se aivan mahtavaa - ja nyt on muuten lennot ja hotellitkin varattu.

Viimeiset pari viikkoa on mennyt muuttohässäköissä. Ja luonnollisesti, kun työt loppuu ja loma alkaa, meikä tulee kipeeksi. Lämpöilyä, yskää ja kurkkukipua, nam. Tavaroita pitäisi vielä purkaa laatikoista, mutta pari ensimmäistä lomapäivää saa mennä lomaillessa.

Klo 12 palaveriin Petrin ja Jaakon kanssa, siinäpä ois sitten tämän päivän hommat. Työpöytäkin on jo siivottu, saaks jo lähtee....?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti